Jo tuossa aiemmin varoittelinkin, että puutarhassa tulee tapahtumaan jahka ennätän.

2018377.jpg

Muurilla rajattuun koloon sumuttelin polyuretaania aika lailla. Lopputuloshan oli tuollainen möykkyinen mäki. Linnuille etsiessäni orsia metsästä, löysin tuollaisen oksankarahkan, jonka kolmeen sivuoksaan kiinnitin rautalangalla akvaarioon tarkoitetun muovikasvin oksia. Seuraavaksi avasin ruskeaa paperinarua auki, sivelin liimalla ja rypistelin paperin rungon ympärille ryttyyn. Nyt runko näyttää kuin vanhalta kaarnaiselta rungolta.

2018375.jpg

Sillä aikaa kun vihreä huopakankaan liima kuivui kiinni polyuretaaniin ja kivet huopaan, oli aika kaivaa seuraava vaihe tiskipöydän kulmalle. Pieni kattila löytyi kuin onnen kantamoisena kirpparilta hintaan 1,60e. Siispä kynttilägeeliä paloina kattilaan, hiukan pikkuisissa värikupeissa olevaa turkoosia maalia ja sekoittelemaan.

Osa sulasta geelistä päätyi kylpyhuoneeseen, ja loput tänne:

2018381.jpg 2018382.jpg

Pienet kävyt vasemman puoleisen kuvat havuissa ovat erään koivulajin siemenkotia. Vasemmassa kuvassa on myös tumman puhuva möykky; tervalepän osittain hiiltynyt pala. Se vaan huuteli messukeskuksen pihalla kyytiä kassissani kotiin. Ja vaikka lakkasin sen etupuolen, tulee aika ajoin lakkaamattoman takaosan savuinen tervalepän tuoksahdus.

2018387.jpg