Viimeistelin tässä pari aiemmin vaatettamaani barbia. Pitkän etsimisen tuloksena löysin barbi-nukeille kenkiä, taisi olla 4 paria kenkiä ja pari käsiveskaa. Siispä Barbara sai sai arvoisensa korkkarit jotta pääsee juhliinsa:

Hopeisen juhlapuvun kanssahan hopeiset korkkarit ovat kuin piste i:n päälle. Puuhkan Barbara sai joulukoristenauhasta, joka oli joutunut yllättävän koirahyökkäyksen kohteeksi, Rivan piti tappaa nauha ja siihen kiedotut jouluvalot viime talvena.....

Muutama vuosi sitten siivosin monessa eri paikassa tallessa olleet ulkomaiset ja vanhat kotimaiset kolikot yhteen paikkaan. Ja siitä itse maalatusta sekä koristellusta aarrearkusta sitten taas ajatus lähtikin. Koska en useilla kirpparikierroksillani löytänyt punatukkaista barbia tai muuta vastaavan kokoista nukkeja jolla jalat taipuisivat polvista, luovuin arkulla istuvasta merirosvoprinsessasta ja tilalle tulikin:

Raghild, Viikinkiprinsessa. Tähän asti Raghild oli ilman jalkineita, mutta koska Pirkon jäljiltä jäi "turkista", ompelin siis Raghildille turkissaappaat. Eihän tuolloin ollut vetoketjuja, joten saappaat on sidottu nahkahihnoilla. Nyt tarkenee valvoa aarrearkkua.