Huolimatta rankasta univelasta, päätin kiinnittää Pilvilinnan etuoven valaisimet tänään.

Sain paketin Minimaailmasta jo maanantaina, mutta viikko hurahti taas rankasti töiden merkeissä; NextStep-messut, Tubepark-tapahtuma ja junnufutisturnaus tuli tarjoilua. Ja pieni mainospläjäys tähän. Panda on nyt keksinyt lisätä kofeiinia, guaranaa ja jotain kolmatta piristävää ainesosaa lakuun! Laku on nimeltään SuperPepe ja maistuu salmiakkilakritsille. Lakupötköjen avulla pärjäsin kaksi pitkää päivää ja neljän tunnin yöunilla siinä välissä. En suosittele kuitenkaan pitkäaikaiseen käyttöön.

Valaisimet siis virnuilivat minulle sohvapöydällä koko viikon, joten nyt laitoin ne kiinni:

1242474.jpg

Ja jotta talonväki tietää vieraita olevan ovella, piti tietysti laittaa kolkutin oveen.

Nukkekodin valaisimien kiinnitys ei ole oikein mieleeni. Vai liekö vain ensimmäisten valaisimien kohdalla harjoittelun puutetta. Valaisimen takana on kaksipuoleinen liimatarra. Se ei ainakaan tässä lakatussa ulkoseinässä pysynyt. Turvauduin kontaktiliiman apuun. Samalla liimalla piilottelin myös johdot oven pieliin ja kynnyksen alta talon sisäpuolelle.

Valaisimien kytkennästä sähköverkkoon tuleekin tosi helppo homma, ei ole tarpeen kutsua sähköasentaja-veljeäni tekemään sitä. Koko talon sähkötyöthän voivat olla hyvin kallista :-)

Samassa paketissa tuli Tiffany-kattovalaisin vanhempien makuuhuoneeseen, mutta se saa nyt jatkaa virnuiluaan vielä ensi viikkoon.