Otsikosta voisi taas päätellä vaikka mitä, mutta niitä ennätin tänään Pilvilinnaan rakennella. Itse asiassa sain ensimmäisen huoneen valmiiksi, eli pelihuoneen. No joo, lipaston päälle tulee varmasti vielä jotain pikkuroinaa, samoin takan reunalle, mutta suurelta osin huone on valmis.

1996946.jpg

1996955.jpg 1996960.jpg

Ylempänä on yleiskuva huoneesta. Alempana vasemmalla näkyy takan edessä pojat tauolla biljardin peluusta, olutta näyttävät siemailevan, pariskunta etualalla taitaa juhlia jotain kun on coolerissa kuohuviinipullo. Herra Watkins baaritiskin takana on juuri valuttanut pukuherran tinatuoppiin olutta hanasta. Taitaapa olla vielä tarpeen viskisnapsi oluen kanssa kun Watkins vilkuilee viinahyllyn pulloja "Missähän se hyvä viski taas olikaan?" ilmeellä.

Puutarhassa on myös tapahtunut:

1996934.jpg 1996939.jpg

Ihan ensin on kerrottava että puutarha on nyt väärin päin taloon nähden. Tämä syystä, että menehtyneen rahapuun tilalle olen alkanut rakentaa uutta viritelmää. Tästä sitten aikanaan lisää, mutta siihen liittyy polyuretaani, palanutta puuta, kuivunutta puuta, kiviä, paperinarua ja akvaariokasveja.... No sittenpähän näette!

Vihannespuutarhassa ei sen isommin ole tapahtunut, muuta kuin että puutarhuri saapui kääntämään maata ja saatiin korillinen porkkanoita ja kukkakaalia sadoksi uutterasta työstä.

Saatanpa saada viritelmäni valmiiksi ennen marraskuun muovi-messuja, joten toiveita uusista kuvista ihan viikon sisään voidaan elätellä. Ellei sitten tule taas pikakeikkoja kun ihmiset sairastuvat flunssaan tms.