"Kaikkea kivaa" on tullut hankittua runsain mitoin kevään mittaan Pilvilinnan puutarhaan. Valitettavasti alue jolle suunnittelin tuon puutarhan tulevaksi, on rajallinen, siispä joutunen hieman suorittamaan karsintaa.

Tänään homma taas eteni jonkun verran:

1677185.jpg

Katajan (ainakin tuoksusta päätellen) juurakon palanen on löytynyt kävellessäni töihin eräällä läheisellä opistolla. Harjapesu, perusteellinen kuivatus ja lopuksi lakkakerros ja niinpä se olikin valmista kauraa pikkulammen ja lintujen juoma-altaan kaveriksi.

1677212.jpg

Nallevaarin kasvimaa löysi paikkansa puutarhan nurkassa. Taustalla on levitettynä Paperikuusta hankittu amppelikasvi, vähän osiin paloiteltuna jotta se olisi kuin köynnös kivimuurilla.

1677253.jpg

Etualalla näkyy "villiviiniä" muurilla ja taustalla bonsai rahapuuni.

Puutarhan rakentaminen piti lähteä siitä, mihin sijoitan ehdottomasti painavimman jutun, eli tuon ihka elävän rahapuun. Kun se löysi hyvä kohdan itselleen, olenkin sitten hahmotellut muita "roinia" sen mukaan. Ikkunan alle suunnittelin puutarhapöytää tuoleineen, siispä seuraava vaihe taitaa olla "hiekkakäytävien" teko. Sehän tunnetusti on kuntoa vaativaa hommaa ;-)