Tämä nukkekotiprojekti on kuin Pandoran laatikko; pitikin avata :-D

Talon hankin Minimaailman sivujen kautta. En sen isommin lähtenyt hintoja vertailemaan, olin päättänyt ostaa talon ja kun löytyi omaa silmää miellyttävä kokonaisuus niin pari klikkausta myöhemmin olin 370 euroa köyhempi. Kävin tilauksen jälkeen kuolaamassa ulkomaisiakin toimittajia ja heidän talojaan, mutta en vilkuillut hintoja.

Sitten kun olin taloa muutaman illan katsellut, päädyin ulkomateriaalina tiileen. Punatiilitalo! Eihän tuo muuta voisi ollakaan. No, sitten taas Minimaailman sivuille ja "Toi olis kiva, toi olis kiva, ja aikun nätti, vautsi, makee!" -huudahdusten hinnaksi tuli noin 54 euroa!

Tänään kävin postista hakemassa tuon paketin. Siinä sivussa poikkesin eräässä kangaskaupassa ja matkaan tarttui muutama kangaspalanen, pitäähän talossa verhot olla! Postissa käynnin jälkeen poikkesin Sinooperissa, Paperikuussa ja Suomalaisessa. Kierroksen lopputulos sohvalle levitettynä oli seuraava:

1130901.jpg

1130905.jpg

Tapetteja, kaakeleita, laattoja....

1130907.jpg

parkettia ja tiiliverhoilua....

1130910.jpg

liimaa, maalia, teippiä, piirtoheitinkalvoja, Minimaailman kuvasto

1130911.jpg

ja kankaita.

Tästä siis jatkuu projekti - toivottavasti maltan tehdä vähän kerrallaan. Kamala hinku on toki tehdä vaikka yötä myöden....ihan kuin tällä olisi joku kiire.