Tyttäreni kävi karkkihakumatkalla Porvoossa ja toi minulle toki karkkia tuliaisina. Puhelimessa sain ohjeita: "Siellä on paperipussi, avaa se sitten varovasti ja katso tarkkaan kaikki pussin nurkat." Hmmm? Mitähän pikkukarkkeja minulle onkaan tulossa paperipussissa?

Tyttäreni työkaveri soitti pihaltani ja vauhdilla hilppasin hakemaan pussia. Vanilja pusuja oli iso laatikollinen, slurps sanoi Mandi. Pari lakupussia ja Alku-karkkeja. Että nuo viimeiset ovatkin hyviä aivan tuoreina, aahhh. Ja ruskea paperipussi! Päältä varovasti koittelin, sekalaisia karkkeja? Avasin varovasti ja sieltä kurkisti ensin harmaa kissa! Yksi kerrallaan nostelin sisällön pöydälle: ei ne olleetkaan karkkeja:

1743304.jpg

Oli ihan pakko laittaa mittanauha mukaan kuvaan, ei näitä muuten tajua miten pieniä osa onkaan. Juomapullot ja kolpakko ovat selkeästi tulossa baariin. Hiiret lossansa kanssa keittiöön ja hammastahna harjan kera kylpyhuoneeseen. Sammakko varmaankin linnunpöntön kanssa puutarhaan, kissa ja enkeli lastenhuoneeseen, ruusuille löytynee maljakko. Eniten minua huvitti tuo pienen pieni leppis! Se on aivan pakko sijoittaa johonkin hauskaan kohtaan puutarhassa.

Kiitos Peppe, aina Pilvilinnassa on tilaa pikkuroinalle.