Otin tuossa FB:a varten muutamia kuvia, kun sain viikonloppuna muutamalta kaveriltani kommentteja. "Lisää nukkiskuvia!" Siispä yleisön pyynnöstä, myös tänne ;-)

2032847.jpg 2032848.jpg

Puutarhan lähikuvia. Ihan rehellisesti täytyy sanoa, että olen aivan yllättynyt kuinka kynttilägeeli toimiikaan kuin oikea vesi, sopivasti jäähtyneenä se jähmettyi kuin hetken kuvaksi juuri valumaan lätäkköön.

2032844.jpg

2032845.jpg

Pelihuoneessahan ei oikeastaan ole muuta uutta kuin, että Mr Watkins on avaamassa olutpulloa. Löysin Minimaailmasta nukkekodin pullonavaajia ja korkkiruuvin. Jälkimmäisen saatte nähdä ruokasalissa, toivottavasti lähempänä joulua, teemaan sopien ;-)

Varmaan tässä vielä teen sen, että liimaan nuo kuoharilasit rouvan ja herran käsiin, jotta saan coolerin pois lattialta. Ja ehkäpä huone kaipaa viherkasvia jonnekin kohtaan, löytyisiköhän muratti jostain valumaan kaapin päältä? Eiköhän ne osu kohdalle kun on sen aika.

P.S. FB:ssa on vain osa näistä kuvista, ei kaikkia, päivitän tänne aina enemmän kuvia, ihan vaan ettei ole pakko sinne rekisteröityä. Oma tarinani sen suhteen on juuri ystäväni lomakuvat, joita pääsi iahilemaan vain ja ainoastaan rekisteröitymällä FB:iin.