En tässä ole ehtinyt paljoa Pilvilinnan kuulumisia kertoilla, koska en ole työkiireiltäni ehtinyt taloa rakennella. Mutta unohtanut en sitä ole, kuinka voisin, tuossahan se on olohuoneessa seuraamassa asuntoni elämää, varsinkin kun itse olen töissä.

Hankintoja olen taloa varten tehnyt, ehkäpä hiljaisempana aikana ennätän askarrella. Päivän kuva:

1394970.jpg

Vihreä matto, jonka päälle kaikki pikkutavarat on kasattu, on messuilta roskikseen menevästä kasasta mukaan napattu. Sieluni silmin näin sen puutarhan nurmikkona.

Pari linnunpesää löytyi Tiimarin pääsiäiskoristehyllystä, samoin takareunassa oleva lintuhäkki, kukkakori ja ruukku verkkoseinässä. Tarkkaa suunnitelmaa siis ei vielä ole, miten ja minne kaikki sijoittuu, sen näyttää aika. Muovikasvit löysin Paperikuusta, vasemmalla etureunassa olevaa jo olenkin aiemmin käyttänyt villiviininä. Ruusunauha odotti myös Paperikuun hyllyllä uutta kotia. Ehkäpä puutarhaan tulee ruusukaari....

"Faberge"-muna punaisen laatikon kera sekä ruskea norsu löytyivät Pasilan aseman China Marketista. Löytävät varmasti paikkansa talon sisältä, kuten Citymarketin hyllyiltä löytyneet berninpaimenkoiran pentu ja kilpikonnakin. Pitäähän talossa lemmikkejä olla.

Kävin Minimaailman sivuilla vähän tilailemassa tavaraa, niistä lisää kun saapuvat....