Puutarhurin työt eivät koskaan lopu. Istuttelin "villiviiniä" vähäsen:

1735190.jpg

Käsiini osui Paperikuun hyllyssä lisää oviaukon ympärille laittamaani köynnöstä, ilman punaisia kukkia tosin, koska kaikki mansetit oli myyty, mutta ihan mukavasti tuo kasvaa pitkin kellarikerroksen seiniä.

Nyt kun työrintamalla on hiljaiseloa, olisi aikaa vaikka kuinka rakennella ja sisustaa Pilvilinnaa. Ainoa haittaava tekijä on rahan puute. Mutta jotta ei aika kuitenkaan menisi hukkaan, selaisin Minimaailman lähettämään Euro Mini's luetteloa ja ympyröin sieltä kaikkea kivaa ja pientä (vähän isompaakin myös) valmiiksi. Kun taas syksy koittaa ja töitä on niin ettei ehdi kotona kuin kääntyä, niin on jonkinmoista listaa jo valmiina mitä tilata. Sitten vaan odottelemaan joulun ja uuden vuoden väliä, jolloin töitä ei ole, ja sitten on iso kasa tavaraa jota sijoitella.

Ja näin kun suunnittelen eteenpäin eloa, käy ihan varmasti niin, että joku firma tekee niin hyvä tarjouksen, että joko olen pyhien välin tiiviisti töissä jossain Utsjoki-Ivalo -linjalla tai vakituisessa työsuhteessa tekemässä vuosi-inventaariota 24/7 jotta saadaan varastoarvot kohdalleen uuden vuoden alkajaisiksi :-)

Mutta ainahan sitä voi suunnitella.... ja tämähän on useamman vuoden projekti, vaikka kaverini Päivi P tuota kovasti keväällä epäili.