Tältä näyttävät Pilvilinnan verhot:

1214827.jpg Yläpuolella kylpyhuone ja alakerran keittiö

1214828.jpg Vasemmalla lastenhuone ja oikealla vanhempien makuuhuone. Sormet olivat loppua kesken kun yritin pieneen naulaan kiertää ompelulankaa jotta verhot pysyvät paikallaan katon ollessa auki. Tippa liimaa koitui pelastukseksi.

1214829.jpg Yläkerran salin parvekkeen oviin virkkasin verhot itse ihan mittatilaustyönä. Alakerrassa ruokailuhuone sai violetit verhot. Väri vaihtui kertaalleen, koska verhotanko oli ensin liian korkealla ja ovi ei mennyt kunnolla kiinni. Aikani asiaa pohdittuani, piti vaihtaa mallia kokonaan, koska ikkunan yläreuna ei antanut myöden pudottaa tankoa alemmas. Oli siis myös luovuttava verhokoteloista saman tien.

1214830.jpg1214832.jpg

Kirjasto sai pari mattoakin lattialleen samalla.

1214833.jpg Tähän huoneeseen tulee ainakin flyygeli ja biljardipöytä, suunnitelmien tässä vaiheessa :-). Valkoiset läiskät verhoissa ovat liimaa. Liimailin suoria verhoja vähän kiinni saadakseni ne paremmin asettumaan. Kuvanottohetkellä liima ei vielä ollut kuivunut. Kangaskin tämän huoneen ikkunoissa on ohutta pellavakangasta, siksi liimaus näkyy paremmin läpi.

1214824.jpg

Nekku-kissa siinä salin ikkunalla istuu ja odottaa talon väkeä. Se minkä näköistä väkeä taloon muuttaakaan ilmenee sarjamme tulevissa jaksoissa. Toivottavasti kuitenkin sinimekkoinen nainen antaa Nekulle ruokaa.