Muutin helmikuun alussa uuteen kotiin, lämpimämpään. Muut tavarathan oli helppo pakata, olin pakkaillut niitä aiemminkin, mutta uuden haasteen toi Pilvilinna. Sisällön pakkasin - melkoisen hölmösti - YHTEEN ainoaan isoon laatikkoon ihan sekaisin. Saihan siinä toki aikaa kulumaan kun pohti, että mikä tavara kuuluu mihinkin huoneeseen, että ei se sinänsä haitannut. Postista löysin kuplamuovia jota kieputin jokaisen osan ympärille, lopulta oli talo viidessä sievässä kuplamuovipaketissa. Puutarhalle piti rakentaa pahvista laatikko ympärille ja mustalla tussilla päälle hurjat kiroukset mitä tulee tapahtumaan jos sitä ei kanna näin päin ja jos sen päälle lastaa jotain. Talvipuutarhan sain pakattua samalla tavalla vähän pienempään laatikkoon. Pirtin irtotavarat sain omaan laatikkoonsa, jota en ole vielä rohjennut edes avata. Ja muutoin pirtti muuttikin sellaisenaan, en vaan ehtinyt rakentaa sen suojaksi pahvista laatikkoa.

Tuodessaan viimeistä kuplamuovipakattua osaa, poikani totesi: "Sun pitää varmaan vähän fiksailla näitä sitten" Lausahduksesta kauhistuneena päätin etten ainakaan heti pura osia muoveistaan vaan annan pahimman järkytyksen mennä. Viimein sain töistäni sopivan vanerin palasen talon alle, hain kaupasta 30 sentin jalat, maalasin ja päällystin osan vihreällä huovalla. Sitten aloin purkaa kerros kerrokselta Pilvilinnaani.

Ei talo ollut oikeastaan kärsinyt. Alakerran aidasta oli pari nuppia irronnut ja muutama huonosti sijoitettu jatkojohdon töpseli oli revennyt, nekin löytyivät lopulta talon sisältä. Eli siinähän se taas on kasassa makuuhuoneessani.

Puutarha on noin 10 senttiä ylemmällä pöydällä edelleen, mutta saatanpa hankkia senkin alle vaneripöydän kun ei tuo nyt hullummalta näytä tuossa.

Lopuksi laitanpa muutaman ihanan kuvavinkin nukkistavaroiden rakentajille. Lahdessahan oli maaliskuussa Olo.Muoto'10 -messut. Olin siellä töissä ja aivan työpisteeni vieressä Koulutuskeskus Salpaus esitteli tarpeistovalmistajien taidonnäytteitä:

Kaikkea kivaa sitä muun muassa kipsistä, vaahtomuovista ja kynttilägeelistä saakin aikaan. Moni kävijä oli napsaista suuhunsa makoisan näköisen marmeladikarkin :-)