Vapaapäivät ovat taas kuluneet rattoisasti. Maanantain posti toi minulle nukketelineitä, joten pääsin jatkamaan nukkejani erääseen projektiin esille. Suosikkikarkkikauppani myyjä, Satu Lahden Trion alakerran Karkkimix:stä, ehdotti Nean tuomista heidän ikkunaansa näytille. Lupasin tuoda kunhan saan telineet. Tarkoitus oli tosiaan tuoda vain Nea, mutta kun heidän hyllystään löytyi Sorinin ihania mansikkasuklaakarkkeja, saikin Nea-tyttö kaverin:

Tällä barbilla ei ole nimeä, hänet löysin ainakin 3-4 vuotta sitten kirpparilta aika räjähtäneessä kunnossa. Pinkkien kääreiden liimaaminen kankaalle ei riittänyt, vaan jouduin myös ompelemaan ne kiinni. Näitä muovisia kääreitähän ei tietenkään voinut silittää, joten hiukan ryppyisinä niitä ei vaan saanut tarttumaan liimaan niin hyvin kuin folioisia.

Lähikuva barbin koruista. Hiukset sai ryhdikkäiksi pesemällä ja harjaamalla. Hiukkasen kimallelakkaa päälle ja neito on valmis matkaan.

Tytöt saivat telineilleen alustan, jonka päällystin vihreällä huopakankaalla.

Tyttöjen jalkojen juuressa nurmikolla on Geisha-kääreistä tehtyjä kukkia. Lehdet ovat kadulle pudonneesta silkkikasvin oksan pätkästä leikattuja.

Huomenna torstaina lähden ison pahvilaatikon kanssa töihin. Poikkean matkalla viemässä laatikon ja sisällään olevat karkkitytöt Trioon Karkkimix:in ikkunaan. Saanpa jonkun aikaa pohtia mihin sijoitan tytöt kotonani. Keksin kyllä yhden idean lisätilan saamiseksi, mutta siitä sitten aikanaan jos sen saan toteutumaan.